Versluis Interim Werk - binden, boeien verbinden | Jongeren Coach
interim, versluis, werk, recruitment, klantcontact, personeel, organisatie, hr, adviseur, hr adviseur, verzuim, re-integratie, enthousiast, flexibel, resultaatgericht, ameide, tienhoven
15843
page-template-default,page,page-id-15843,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Jongeren Coach

Wij bieden pubers en adolescenten professionele ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Deze belangrijke levensfase biedt prachtige kansen, maar is des te moeilijker als jongeren vastlopen.

 

Je hebt het even helemaal gehad. Met school, met het zoeken naar werk of een stageplek, met je ouders die van alles van je willen of misschien met alles tegelijk. Je wilt iets van je toekomst maken, maar weet niet goed hoe dat aan te pakken. Dan ben je bij ons op het goede adres. Leuke, gemotiveerde coaches die je helpen om dàt te bereiken waar jij naar op zoek bent.

 

Wij zijn coaches met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben wij ervaring in het halen van resultaten en kunnen wij jou helpen hetzelfde te doen. De coach is er speciaal voor jou, dus je krijgt een coach die bij je past.

 

Hoe het werkt

Je maakt kennis met een coach. Als het tussen jullie klikt gaat het coachingstraject van start (als het niet klikt maak je kennis met een andere coach). Je spreekt gemiddeld één keer in de week samen af. Dit doe je minimaal drie maanden lang. Je begint met elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat je doelen zijn. Daarna ga je aan het werk om deze te bereiken. Door je doelen op papier te zetten en samen met je coach te ondertekenen laten jullie beiden zien je best hiervoor te willen doen. Aan het eind van het traject kun je zo ook zien in hoeverre je hierin geslaagd bent.