Versluis Interim Werk - binden, boeien verbinden | Mijn verhaal
interim, versluis, werk, recruitment, klantcontact, personeel, organisatie, hr, adviseur, hr adviseur, verzuim, re-integratie, enthousiast, flexibel, resultaatgericht, ameide, tienhoven
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Mijn verhaal

Na jaren in verschillende organisaties werkzaam te zijn geweest, heb ik eindelijk de stap gezet naar een nieuwe uitdaging als zelfstandige. Ik wil hiermee mijn jarenlange ervaring op verschillende gebieden aanbieden bij andere bedrijven.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik zoek de verbinding op tussen alle medewerkers van het bedrijf, want we hebben allemaal een doel en dat is een excellente dienstverlening op elk gebied. Ik hou van hard werken en bezig zijn, zodat ik voldoening uit mijn werk kan halen. Ik ben tevreden wanneer we met het hele team mooie resultaten neerzetten. Stap voor stap op weg naar perfectie. Er wordt vaak gezegd dat ik de verbindende schakel ben en ik het beste uit medewerkers kan halen. Ik kan zowel alleen als in teamverband goed functioneren.

Stappen zetten op weg naar jouw ideale baan

Vaak zitten mensen al jaren in dezelfde baan en willen eigenlijk iets anders, maar durven de stap niet te zetten. Met die medewerkers ga ik aan de slag. Stap voor stap op weg naar de perfecte baan, waar je weer vol energie en met plezier naartoe zult gaan.

Mijn kwaliteiten

  • Heb snel zicht op de uitdaging die er ligt en kan helder en duidelijk communiceren om snel tot een plan van aanpak te komen.
  • Opleiden en ontwikkelen van medewerkers.
  • Processen op orde brengen.
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven.
  • Zeer sterk als verzuimadviseur en zeer goede kennis van Wet Poortwachter. Aantoonbare resultaten behaald in verlaging van ziekteverzuim door op een adequate manier een vlekkeloos ziektebeleid te handhaven en toe te passen. Dit werkt prettig voor het bedrijf en de medewerker.
  • Analytisch sterk, accuraat en gewend om pro-actief op te treden.